Foursquare-t mindenkinek!

| Címkék: MeetUp MeetOFF Foursquare | 2012.04.17. 20:13

global_73194282.jpeg.pngTegnapi napon zajlott le sikeresen a MeetOFF e havi rendezvénye. Amely Foursquare körül forgott, így a „Nemzetközi Foursquare Day 2012” nevet viselte.

event_109696822.jpegAz előadások előtt egy kis érdekességgel kedveskedtek nekünk a szervezők és meghívták a QuizNight csapatát, hogy szórakoztassanak minket. A QuizNight egy jelenleg már igen sikeres, kocsmai kvíz játék. Még itt a csekély létszámú közönségnél is sikerült demonstrálni a játék élvezhetőségét, csapat szellemre való buzdítását, és az emberek humor érzékének növelését.

A játékból nyert egyik legnagyobb tapasztalat az, hogy még egy offline alapon működő közösség építő játék is lehet nyerő a mai online központú világban. A közönség ezen kívül még megörvendeztetett minket egy élet igazsággal „Bármely film címe lehetne pornófilm cím is.”.

A kvíz után elkezdtek végre az emberek gyülekezni. (Kár hogy nem jöttek előbb, tényleg jó volt a QuizNight) Így ellehetett kezdeni az előadásokat.

O_S.pngAz első előadó Ofczianka Balázs volt aki prezentáció nélkül érkezett és inkább a tapasztalatait osztotta meg velünk a Foursquremarketinggel kapcsolatban. Vele együtt társelőadásban színpadra lépet a Sexy Geek Party egyik szervezője, aki pár mondatban jellemezte a rendezvény célját. Itt is a közönség dobta fel a legkézenfekvőbb kérdést „Mivel lehet rávenni a lányokat, hogy elmenjenek egy geek partira?”

Következő előadó Ferencz Mónika más néven @midnite_  és a a témája az volt, hogy „Hogyan lehet a Foursquaret nem rendeltetésszerűen használni?”. Megtudhattuk a különböző elhanyagoltabb Foursquare tulajdonságok használatának előnyeit. Például hogy a Foursquare is egy chat csak női szemmel kell nézni. Megismerhettünk pár történetet a kapcsolatépítés lehetőségeiről. Szó esett a csatolható applikációkról mint pl: Instagram. Igen érdekes és hasznos előadás kerekedett ki belőle.

logo_2.pngItt következett Juhász Lilla közösségmédia szakértő, akitől megtudhattuk a Foursquare lehetőségeit üzleti oldalról. Láthattunk statisztikai adatokat a felhasználókról a dotdot.hu segítségével. Ezen kívül megismerhettünk jó pár alkalmazást a Foursquare applikációi közül. Nagyon jó összeszedett előadás volt, a dia sorozat még oktató anyagnak is használható lehet. Szerencsére sikerült megtalálnom az anyagot amit ti is megtekinthettek ITT.

w_taxilike_logo.pngAz utolsó meghirdetett előadó Somos Sándor volt a Digital Natives Kft.-től, aki bemutatott számunkra egy alkalmazást, amelynek a fejlesztésén jelenleg dolgoznak. Ez pedig a taxilike amivel megpróbálják leegyszerűsíteni a taxi rendelés folyamatát. Ezen kívül több beállítási lehetőséget is nyújtanak az ügyfélnek a pontosabb igények kielégítésére. Ez az alkalmazás megtalálható Androidra és iOs-re is. Jelenleg az 1.0-s állapotban vannak és még mint egy telefonkönyv működik a program, de a 2.0 már május végére várható ami tartalmazni fogja a megkönnyített rendelést.

A tényleges utolsó előadást úgy jellemezném, hogy „itt a reklám helye”, de akár villoghatna a „Termékmegjelenítés” felírat, de nem cifrázom tovább. Az előadó Pap Béla volt a tech.hu-tól és a Motorola új készülékét mutatta be a Motolux-ot. Hát nem írnák erről sok mindent csak talán annyit, hogy nem volt valami meggyőző, ellenben világít a telefon, ha hívják, nagyon szuper.(Irónia-irónia-IRÓNIAAAA csak nehogy félre értődjön.)

Hát a végén sajnos hamar elszaladt mindenki nem maradtak beszélgetni, de szerencsére azért akadt pár ember és így is sikerült fél tizenkettőig társalogni.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bt-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr334457432

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kocsmakvíz 2013.01.28. 13:06:41

> Kocsmakvíz, az unalmas hétfő esték ellen! Bár a műfaj és a jelenség nem új, talán a híre még nem jutott el mindenkihez, miszerint egyes kocsmákban nem csak csocsózni, dartsozni, meccset nézni, inni vagy beszélgetni lehet, hanem alkalmanként a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m@zsi · http://meetoff.eu/jegyzet 2012.04.17. 23:35:18

Köszi a beszámolót! Jövő hónapban innen folytatjuk.
süti beállítások módosítása