TweetDeck for Android IV.

| Címkék: android tweetdeck alkalmazás elemzés | 2012.03.20. 18:11

Na hát folytassuk is elemzésünket.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy itt személyek közti kapcsolatról van szó így profilokkal is találkozunk lépten-nyomon. Lehetőségünk van saját profilunk megnézésére is. Ezt legkönnyebben a "Contacts" menüpont alatt tehetjük meg.

00_My_Profile.png

Itt látható minden amit a Twitter profilunkban beállítottunk. Ezen kívül fentről lefelé a bejegyzéseink gyakorisága látható, a követőink száma, az általunk követettek száma, kedvenc bejegyzéseink száma, rólunk vagy nekünk címzett bejegyzések, és a közvetlen üzenetek. Ezek az információk mind-mind egy gomb ként is üzemelnek, amikkel közvetlenül egyből megnézhetjük azt az információ halmazt amiről az szól. Ezen kívül még a saját magunknak létrehozott listák sorakozhatnak itt.

Ha pedig egy másik személy profilját tekintjük meg. Erre több lehetőségünk is. Először is a legegyértelműbben úgy, ha egy bejegyzésnél rámegyünk a részletekre és onnan a bejegyzés írójának a profiljára. De lehetőségünk van a "Contacts" menüpontban rákeresni egy névre és így megtekinteni a profilját.

00_Profile.png

Itt ugyanazokat a pontokat láthatjuk mint a saját profilunknál. Ezen kívül még lehetőséget kapunk itt a "követés/nem követés" beállítására, vagy a következőbejegyzésünk címzésére a személynek, vagy akár közvetlen üzenet küldésére.

Sajnálatos módon ilyen részletes profil megtekintés csak a Twitter fiókunk alatt áll rendelkezésünkre. Reméljük majd idővel a többi fióknál is jönnek hasonló lehetőségek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bt-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr454328680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása