TweetDeck for Android I.

| Címkék: android tweetdeck alkalmazás elemzés | 2012.03.13. 21:18

Mostanában hogy így megpróbálom újra aktivizálni magam igen hasznos program a számomra a TweetDeck for Android így úgy gondoltam szánok rá egy pár sort.

Tudom maga a hír hogy van eléggé lerágott csont. De én nem is ezért írok róla, hanem az inspirált, hogy mikor megpróbáltam rákeresni a használati lehetőségekre a neten. Semmi igazán részletest nem találtam.

Így megragadom az alkalmat hogy a 1.0.7.4 verzió számú alkalmazás összes lehetőségét számba vegyem és kielemezzem. (A csatolt képek néhol manipuláltak a személyi jogok miatt, mert sajnos nem tudtam a saját Print Scrineimet használni)

 Legelsőnek ha letöltjük a programot és elindítjuk az induló képernyőn egyből szembe tűnik velünk az egyik leghasznosabb tulajdonsága a programnak. Azaz hogy egyszerre tudjuk kezelni benne a Twitter, Facebook, Buzz és Foursquare fiókunkat.

Itt könnyedén megadhatjuk mindet egyből vagy akár ha már használunk az asztali gépünkön TweetDecket. Azzal a felhasználónévvel automatikusan áthozhatunk mindent ide a "Sign in to TweetDeck" megérintésével.

Ezzel be is lépünk a számunkra későbbiekben legtöbbet látott ablakrészbe. Ez pedig a Home oszlop.

Itt a képernyő nagy részét a bejegyzések folyama veszi el, de alul négy igen szépen megmunkált diszkrét gombot fedezhetünk fel. Még mielőtt nekik ugranánk vegyük azért nagyító alá a fölső kis "Home" feliratos sávot. Itt is igen hasznos tulajdonságok vannak elrejtve. Miközben lapozunk a bejegyzések közt a "Home" feliratel fog tűnni és az adott bejegyzések pontos megírásának időpontja fog feltűnni. Így tudhatjuk épp merre járunk a sok sok bejegyzés között. A sáv szélén pedig felfedezhetünk két kis pontot. Azok szimbolizálják a többi a programban futó oszlopot. Ezek élénk sárgára váltanak ha az oszlopban olvasatlan bejegyzés található.

Na mivel az eddigieket jól megrágtuk szusszanjunk egyet. Én se gondoltam hogy ennyire elhúzom,de így alakult.

Coming soon...

A bejegyzés trackback címe:

https://bt-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr264315039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása