Bőség zavara.

| Címkék: startup meetup bőség | 2012.03.11. 21:57

Annyi mindenről gondoltam, hogy meg kellene írnom. Így nem is tudtam dönteni.

Ezért most csak egy kisebb elbeszélés lesz arról mi is foglalkoztatott a napokban, nehogy túlzásba vigyem elsőnek és utána ne tudjak miről írni.

A SUU2012-n felbuzdulva utána néztem a meetupok és startup konferenciák lehetőségeinek. Hát igen nagy a választék és igen nagy a szórás mind érdekesség mind pénzügyi szempontból. A meetupok még könnyebb tészta mert azok kicsik és többségében olcsóak. Egyből a legjobb példa meetup.com itt több témában találhatunk világ szerte meetupokat és szerencsére nagyon könnyen szűrhetünk városra és témára.

A startup konferenciák azért nehezebbek mert sajnos nagyon eltudnak szállni árban. Persze ez azoknál megérthető amik egyértelműen a támogatói csoportot veszik célba. De nem egy esetben fordul elő, hogy olyan konferenciák amik a friss diplomások vagy akár még a diploma előtt állók körét is érdekelhetik 20-25e forintokat kérnek belépőre. Úgyhogy itt jobban szét kell nézni. (Inkább nem írok egyikhez se példát nehogy valakinek ne tetsszen.)

Persze megpróbálok azok közül amik érdekelnek minél többre eljutni és beszámolni is róluk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bt-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr24310538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása