Egy zár mind felett, bilincs az egyetlen

| Címkék: Fejlődés Biztonságtechnika Zárak Biztonság Bánki Óbudai Egyetem | 2012.05.16. 15:35

Hétfői napon volt szerencsém az egyetemen meghallgatni egy rendhagyó előadást, amin bemutatásra került egy igen biztonságos zár rendszer. Azért mondanám zár rendszernek, mert itt nem csak a zárbetét adja a biztonságot, hanem a kulcs is. Igen érdekes és számomra igen sok újdonságot tartalmazó előadás volt.

Ezután volt szerencsénk minden eszközt, ami bemutatásra került a kezünkben is tartani. Talán ez a rész mondható a leghasznosabbnak egy mérnöktanuló számára.

ASSA ABLOY Hungary Kft.jpgAz előadást Hermann László tartotta az ASSA ABLOY Hungary Kft. –től.  Neki köszönhetően ezt az anyagot most veletek is meg tudom osztani. (Amit a tőlem megszokott módon két féle képen helyezek el. Itt láthatjátok a prezi.com-os változatot beágyazva, alatta pedig letölthetitek az eredeti formátumot.)

 

Eredeti formátum letöltése!

A prezentáció szerves részét képezte még két videó melyeket itt láthattok:

A bejegyzés trackback címe:

https://bt-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr654515074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása